Boekhouder in Oss

Onderneemt u in Oss of in de omgeving van Oss en bent u op zoek naar een boekhouder? Als ondernemer heeft u het al druk genoeg met uw dagelijkse werkzaamheden, een boekhouder kan ervoor zorgen dat uw financiële en administratieve zaken te allen tijde op orde zijn. Als u in de regio Oss op zoek bent naar een deskundige boekhouder, bent u aan hert juiste adres bij 0900 Boekhouder. Als boekhouder zijn wij werkzaam in verschillende branches en bedrijfstakken voor alle ondernemingen van eenmanszaken tot vennootschappen onder firma’s tot Besloten Vennootschappen.

In Oss kunt u uw gehele papierwinkel uit handen geven aan onze ervaren boekhouder. Onze werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van financiële administraties, salarisadministraties, jaarrekeningen, belastingaangiften en adviezen. Uiteraard begeleidt de boekhouder ook startende ondernemers bij het opzetten van een eigen onderneming. Wij informeren u over de vele aspecten die bij het ondernemerschap horen, zoals inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het afsluiten van bedrijfsverzekeringen, het invullen van formulieren ten behoeve van de belastingdienst en het opzetten van de dagelijkse administratie.

Contact met uw boekhouder

Wilt u meer weten over onze diensten? Of in Oss een afspraak maken met een boekhouder? U kunt altijd bij ons administratiekantoor terecht. Bel naar 0900-2635468 of neem contact op via onderstaand contactformulier.

Contactformulier